با توجه به این که روز به روز افراد بیشتری به گلوتن حساسیت پیدا می کنند، مصرف غذاهای بدون گلوتن بیشتر و بیشتر محبوب شده است. اما چگونه می توان گفت که یک فرد واقعا نمی تواند گلوتن را تحمل کند؟ برای برخی، خوردن این پروتئین که اساسا از گندم مشتق شده است، مشکلی ایجاد نمی کند، در حالی که بقیه افراد طیف کاملی از علائم را تجربه می کنند، علائمی که برخی از آنها می توانند زندگی را به کابوسی تبدیل کنند. اگر بعد از خوردن غذاهای حاوی گلوتن، حداقل چهار مورد از این ۱۰علامت را تجربه کرده اید، ممکن است زمان آن باشد که در مورد تغییر رژیم غذایی خود فکر کنید.
کمبود این ویتامین ها موجب اختلالات روانی می شود (بخش 2)
کمبود این ویتامین ها موجب اختلالات روانی می شود (بخش 1)
بررسی بیماری کبد چرب در کودکان (بخش دوم)
بررسی بیماری کبد چرب در کودکان (بخش اول)